Gratis Verzending en Bezorging

Snelle levering

Wintersportbril.nl streeft naar een snelle en zorgvuldige bezorging van het bestelde artikel. Daarom zijn alle artikelen, tenzij anders aangegeven, op voorraad en worden met TNT Post verzonden.
Bestelt u op werkdagen vóór 15.00 uur met iDEAL of onder rembours, dan heeft u uw bestelling de volgende dag in huis. Bij vooruitbetalen kan het 1 tot 3 werkdagen duren voor we uw betaling hebben ontvangen. Bij ontvangst krijgt u per email bericht en wordt uw bestelling nog dezelfde dag verstuurd.

Het pakket online tracken

Zodra het artikel is verzonden krijgt u per mail een verzendbevestiging met de track en trace pakketcode waarmee u het pakket kunt volgen via de website van TNT Post. Deze mail wordt op werkdagen vóór 21.00 uur verzonden.

Gratis verzending
 
Wij berekenen geen kosten voor verzending. Als u kiest voor verzending onder rembours (contante betaling op het afleveradres) wordt een toeslag van 12,95 euro in rekening gebracht.

Tijdens het bestelproces kunt u aangeven of u het pakket thuis of op uw werkadres wilt ontvangen. Als u niet thuis bent als een pakket wordt geleverd, laat de chauffeur een bericht met een ‘niet-thuis-code' achter waarmee u via https://mijnpakket.postnl.nl/ kunt aangeven waar én op welke dag het opnieuw moet worden aangeboden. Tevens kunt u zien wanneer de pakketchauffeur ongeveer langskomt. Wanneer u niets onderneemt, wordt het pakket de eerstvolgende dag (zon- en feestdagen uitgezonderd) op hetzelfde adres opnieuw aangeboden.

Algemeen

Bovenstaande service is opgenomen in onze Algemene Voorwaarden zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Nijmegen, zodat u duidelijkheid heeft over onze leverings- en betalingsvoorwaarden. De Algemene Voorwaarden zijn als service bij ons kosteloos op te vragen.

CategorieŽn
Ski Goggles
Ski Goggles Kids
Voor Brildragers
Ski Zonnebrillen
Ski Zonnebrillen Kids
Skihelmen
Skihelmen Kids
Rug Protectors
Handig voor de Wintersport
Aanbiedingen

Topper ! ICON_RIGHT
Alpina Kids Ruby S - lime
Alpina Kids Ruby S - lime
32.95EUR
Uitgebreid Zoeken
 
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Onze Service
Tevredenheidsgarantie
De Laagste Prijsgarantie
Gratis Verzending en Bezorging
Betaalmogelijkheden
Privacy Bescherming
Vragen? Wij helpen u graag
Volg ons
Home Page | Producten | Uw keuze | Afrekenen | Contact

Copyright © 2018 Wintersportbril.nl
Wintersportbril.nl is een onderdeel van DeVin Webshops