GRATIS VERZENDING VANAF €50,-

Webshop.

Winkel

Resultaat 1–6 van de 98 resultaten wordt getoond

ADIDAS LENZEN

Jouw Adidas sport zonnebril met lenzen voor een ander weertype of ander gebruiksmoment? Selecteer het type van je Adidas sportbril en maak een keuze voor de lens. In de veer – pootje – van de bril staat het type nummer aangeduid.

50.00

IJSKRABBER

IJskrabber

1.00
Wintersport Boot Bananas

WINTERSPORT BOOT BANANAS

Boot Bananas. Deze ‘bananen’ houden je skischoenen droog en fris door middel van vocht absorberende kristallen met antibacteriële eigenschappen. Als ze verzadigd zijn worden ze bruin en leg je ze te drogen in de zon of bij een radiator. Dan kun je ze weer gebruiken.

25.00
Sale!

ADIDAS EVIL EYE HALFRIM PRO

Met 2 paar lenzen
Bij zonnige weersomstandigheden gebruik je de LST Active lenzen met een lichtdoorlaatbaarheid van 16% (cat. 3) en bij bewolkte weersomstandigheden de contrastverhogende LST Bright orange lenzen met een lichtdoorlaatbaarheid van 60% (cat. 1).

219.00 189.00

ADIDAS INSERT VOOR SKIBRIL

Met een door Adidas ontwikkelde insert worden kunststof brillenglazen in jouw verte sterkte gemonteerd.
Maak hieronder je keuze van de skibril en voer jouw sterkte in.
De levertijd is ongeveer 2 weken.

150.00
adidas progressor splite ad85 9000 skibril goggle

ADIDAS PROGRESSOR SPLITE

De Progressor Splite is het basis model uit de Progressor serie van Adidas, maar wel met alle comfort. Voor een breed gezichtsveld is de lens in een subframe bevestigd. Het bekende Adidas ClimaCool systeem zorgt voor een goede ventilatie. En met slechts 80 gram één van de lichtste skibrillen. Winnaar van de Ispo én RedDot […]

89.0099.00